Heeft u niet de middelen om het verschuldigde bedrag onmiddellijk en volledig te betalen? Het is belangrijk dat u niet wacht alvorens te reageren. Reageer meteen, vooraleer de problemen zich opstapelen en u geconfronteerd wordt met een onoverkoombare schuldenberg.

Zijn uw financiële problemen tijdelijk? Contacteer ons zo vlug mogelijk om met uw dossierbeheerder en uw schuldeiser te bespreken hoe we een oplossing kunnen vinden. Een afbetalingsplan is een mogelijkheid, maar uw schuldeiser moet er wel mee instemmen.

Zijn uw financiële problemen structureel en heeft u meerdere schulden bij verschillende schuldeisers? Registreer u vandaag nog bij One en zij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor de afbouw van uw schulden. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, zal u begeleid worden naar de juiste hulpverlening.

Heeft u reeds een budgetbeheerder of schuldbemiddelaar? Wacht niet meerdere weken tot je bij hen een afspraak krijgt. Geef ons zo snel mogelijk zijn of haar contactgegevens zodat wij, zonder tijdverlies, in samenspraak met u en uw bemiddelaar, tot een oplossing kunnen komen. 

Het is sowieso belangrijk dat u ons contacteert en dat u ons laat weten welke stappen u zal ondernemen om uw situatie op te lossen. Alleen dan kunnen wij en NMBS hier rekening mee houden en u hierin bijstaan.